Mysdagar!

Mysdagar!

Jag har haft ett par riktiga mysdagar de senaste dagarna. Nadja tog ledig från jobbet för att gå på pressvisning i går och när jag fick veta att hon tagit ledigt idag också, så drog jag iväg henne på en invigning på Lagerhaus nu på morgonen. Men vi tar det från början  🙂

Jag åkte in till stan vid 10 igår och mötte upp Nadja på tåget. Vi tog oss till St Eriksplan, till Jungs Showroom. Här fick vi ta del av en massa nyheter från flera olika företag bla Ica, GB Glace, Arla och Grönstedts. Först tog vi ett varv med kamerorna och när alla bilder var tagna så gick vi runt och pratade med alla representanter och smakade av allt gott.

Arla bjöd på bla mjölkshake och en ny smaksatt kvarg som var himla god. Vi fick smaka vinet Chill Out som har ny flaska i plast, praktiskt om man vill ta med på picknick. Och vid bordet brevid bjöds vi på Grönstedts nya champagne. Jag har tänkt att inte dricka någon alkhol alls på ett tag, för att verkligen ta tag i vikten, men någon mun tog jag iaf och champagnen var riktigt god.

Ica Hemma visade sina vårnyheter och jag fastnade direkt för coola fejkljus. Jag gillar såna där ljus som går på batterier eftersom det kan hända att jag glömmer att släcka dem ibland… det gör ju inget när de inte är äkta vara. De hade också himla fina marschaller som jag nog kommer att köpa hem några stycken. Ica lät oss även provsmaka deras vegetariska utbud av korvar, hamburgare och annat smått och gott. Himla goda grejer som Martin och jag sedan även åt till middag eftersom vi fick med oss lite hem också.

Efter allt gott avslutades varvet med glass i stora lass. Carte d’Or´s nya smaker är inte tokiga alls, särskilt salt kola… eller Marabou Schweizernöt… som glass! Med bitar i! Gott gott!

När vi pratat med alla och smakat av allt, tog vi jackorna över armen och gick upp några trappor i samma hus för att passa på att besöka ett annat pr-bolag när vi ändå var där. Där tog vi mest bilder och kollade igenom deras grejer efter nyheter. Det gick ganska snabbt och snart var vi på väg hem igen. På vägen till centralen smet vi in på Åhlens och hälsade på fina Linn på Bobbi Brown, som vi har en date med om en månad. Då ska hon ha privat makeup-lektion med oss. Det kan vi behöva!!!

Sen åkte vi hem och imorse träffades vi på tåget igen. Idag var jag inbjuden på återinvigning av Lagerhaus nya butik på Drottninggatan. Redan klockan 9 var vi där, tittade runt, åt frukost och kelade med Ellie (Trendstefans gosiga hund). Butiken har 20% rabatt hela helgen, så passa på att gå dit om det är något ni behöver.

När vi gjort det vi skulle tog vi tåget hem igen. Jag drog med Nadja hem till mej och tillsammans tog vi en långpromenad med en lycklig Baileys. Veterinären har inte ring än, så nu börjar det bli lite jobbigt… vi var ute och gick i nästan en timme och efter det satt det fint med sushi. Nu har Nadja åkt hem till sej och jag är strax på väg in till stan igen. Ikväll ska jag få veta allt om John Friedas nyheter.

Det har varit lite mycket den här veckan, men de här två senaste dagarna har faktiskt bara varit mysiga. Vi har lullat på och inte brytt oss om några tider, utan bara tagit allt som det kommit. Nästa vecka är helt blank sånär som på Båtmässan på fredag. Så nästa vecka blir det mest träning på schemat tror jag minsann. Jag har ju några klänningar att komma i och tre galor framför mej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *