Tänk om nån såg mej

Tänk om nån såg mej

I vissa situationer hoppas man verkligen att ingen ser en. Som när man somnat i soffan och riktigt fulsover med saliven rinnande eller som i morse när jag satt på toa.

Jag har en krånglig mage som behöver rejält med tid på sej för att fungera. Det första jag gör på morgonen är därför att ta med mej telefonen in på toa och sen spelar jag Wordfeud för hela slanten i kanske 15-20 minuter. Problemet är att mina ben och fötter domnar efter bara några minuter så ganska snart måste jag vifta rejält med fötterna för att få tillbaka känseln. Och det var när jag satt där och viftade som jag tänkte att det är en jäkla tur att ingen ser mej. De skulle förmodligen tro att jag är hela galen eller nåt.

Sitta på toa, spela wordfeud och vifta med fötterna som en galning. Jag måste ju se helt sinnesjuk ut! Men det funkar! Får jag bara sitta där i lugn och ro så fungerar magen precis som den ska och hela jag mår bra. Tills skillnad från tidiga mornar som jag inte hinner sitta där… då blir det oftast inget resultat alls den dagen och då mår man inte som man ska. Om ni visste hur man mår när man inte vatit på toa på 4-5 dagar, till slut får man faktiskt panik. Tydligen är det ganska vanligt att magen funkar dåligt när man har fibromyalgi, det hade jag ingen aning om förut.

Så jag sitter där och spelat och viftar och hoppas att ingen ska komma in och ta en bild. Så nu vet ni vad jag gör när ni till slut får svar på era spel  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *