Mysförmiddag med Loppi

Mysförmiddag med Loppi

Någon gång i halvåret bjuder Loppi in till en förmiddag för bloggare där man får träffa spännande företag och ta del av nyheter. Idag var det dax för årets Höstpepp!

Den här gången var platsen Eric Ericssonshallen. Vilket ställe!!! Så otroligt mysigt och en perfekt lokal för stora möten, kanske fest… kanske bröllop… Näää, vi ska inte gifta oss där  🙂

Precis som de senaste 2-3 gångerna så var Lina Hedlund konferencier. Trots sent jobb igår var hon som vanligt pigg, glad och proffsig. Den där discokulan verkar orka hur mycket som helst!

Företagen presenterade sina nyheter, vi fick se modevisning både av stora och små, mingla med företagen och äta en lättare lunch från Panini. Det var inte så mycket folk som det brukar vara, eller också var lokalen större – för den här gången kunde man verkligen prata med de olika representanterna utan problem. Förr har det varit trångt i montrarna och ljudet så högt att man knappt hört sina egna tankar. Den här gången var allt perfekt!

Jag pratade mest med Tallinksiljas representanter, inte så konstigt kanske med tanke på vår utvärdering av kryssningar under sommaren. Jag fick också en liten pratstund med Kristin Kaspersen som släpper en ny bok som jag är nyfiken på. Å precis innan jag gick hann jag säga hej till Lina och berätta att vi kommer och tittar på henne och Alcazars nya show på Hamurger Börs i september.

Under förmiddagen hann jag även umgås med ett gäng trevliga bloggare, de där som jag tror att jag kan lita på… jag vet ju inte helt säkert med någon just nu känns det som. Jag gick iaf tillsammans med fina Jenny därifrån. Vi passade på att gå hela vägen till centralen och njuta av det fina vädret och ett fantastiskt vackert Stockholm.

Loppis event är alltid välarrangerade och trevliga. Har man små barn får man ut mest av dagen, men även jag som har stora barn träffar trevligt folk och spännande företag. Vill du också gå på ett Loppievent så kan du kika in här och anmäla dej. Jag tror att enda kriteriet är att man ska ha mer än 300 besökare i veckan på sin blogg.

Dagens goodiebag var som vanligt full med godsaker som nu ska testas. Skogaholms nya bröd har jag redan tagit en bit av, jag blev inte helt mätt av lunchen…

Här är dagens sponsorer:

Foto: Sandra Rogers Photography
Polarn O. Pyret 
LloydsApotek

Panduro

Acrilex 
Tallink Silja Line
Me&i

Sminkspegel

Smart in the dark®
Pretty pegs
Natural cycles
LipFish 
Itrim
Kristin Kaspersen nya bok ”Good food” (Bonnier)  
Froosh

CLIF Bar 

Panini
Barn i stan
Göteborgskex
Duni 
Softlan
Cederroth
Gunry
Caseapp
Skogaholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *