När jag ska åka tåg…

När jag ska åka tåg…

Det var ju länge sedan jag pendlade dagligen. Igår var det dags att börja med det igen, för några dagar. På förmiddagen gick det bra, men kvällen…
 
 Junior kom upp till mej på jobbet och vi gick med raska steg mot tåget strax innan 18. Kommer upp på perrongen och där står tåget, så bra! Vi kliver på och sätter oss. Efter en stund säger man att det är strul vid södra station och att vi får vänta lite. Helt plötlsigt börjar folk kliva av och när vi tittar på skylten utanför tåget, så har man bytt håll på det. Nu går det tillbaka där det kom ifrån.
 
Jaha… bara att kliva av. Efter ungefär en halvtimme, kommer ett nytt tåg. Vi kliver på detta och efter en stund byter även detta skyltning! Vad är detta??? Då ser jag en kompis som står och ringer och börjar prata med henne. Hon är fly förbannad och tänker ta en taxi hem och utnyttja resegarantin. Vi hänger på!
 
Två timmar efter påbörjad hemresa är vi hemma, sisådär 75 minuter senare än vi skulle. Inte riktigt som man tänkt sej, men jag hade iaf trevligt sällskap.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *