Nått mitt delmål!

Nått mitt delmål!

Även om det är måndagsvikten som räknas, så måste jag ändå skvallra om att jag igår nådde mitt delmål. Numera är jag inom BMI! Eller ja… inte inom, men på det högsta…

Senaste veckan har väl inte varit sådär uppåt varken i humör eller motivation. Tydligen funkade det ändå. Vet inte riktigt varför mitt humör inte varit något bra, känner mej lixom stressad utan anledning. Visst, vår stationära dator har krånglat, det har strulat lite på jobbet och hösten har kommit… men det borde ändå inte räcka för att ta ner mej under ytan. Fast det är klart… jag ogillar verkligen att hösten är här…

Men men, det är bara att kämpa på! Killarna trivs fortfarande jättebra i skolan. Senior flyger iväg på mornarna och kommer hem långt efter skoltid på eftermiddagarna. Junior är i Gamleby med skolan just nu, sista gången. Han tycker om att vara där och gillar inte att det är sista svängen, men vaddå… vi åker ju dit och hälsar på när vi åker till Öland 🙂 Det blir till påsk antar jag… Martin har varit lite frustrerad både över vikten och datorn, men klev ner på tvåsiffrigt häromdagen och fick ordning på datorn igår. Å Baileys bara är… Alla mår alltså bra!

Alltså borde jag vara nöjd och belåten och jag försöker verkligen! Bara två kilo kvar til målvikt, sen kanske jag tar lite till om jag har lust. Snart ska jag nog köpa den där mobilen till mej, men är lite sugen på en sån där minimini-dator. Skulle vara bra att ha med på resan och när jag är på möten/konferenser. Vi får väl se vad min mål-present blir 🙂

Idag är jag ensam större delen av dagen. Ska väl tvätta, gå ut med hunden och rensa i min mail. Har en klädbytardag och en VV-öppning att planera. Å i eftermiddag kommer Seniors mattelärare hit från gamla skolan och hälsar på. Senior ska bjuda henne på middag, lax minsann! Det blir kul, hon är en sån där galen människa som man bara älskar. Sen ska Senior och jag har lite hemligheter för oss också innan hon kommer, vad får ni veta när allt är klart så småningom.

Jaja, det blir nog en bra dag! Imorrn ska jag ligga under översta BMI-gräns, så det så!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *