NO NO, till Earth Hour!

NO NO, till Earth Hour!

Jag tänker inte släcka mellan 20.30 – 21.30 ikväll. Nu hickar ni väl till och tycker att jag som tom varit på Riksdagslistan borde tänka mer på vad jag säger, gör och famför allt tänka på miljöns bästa… Å det är prexis vad jag gör!!!
 
Jag tänker inte delta i Earth Hour därför att jag tycker att vi ska spara energi HELA tiden och tänka oss för HELA tiden när det gäller vår miljö. Att bara tänka en timme om året hjälper lixom inte i långa loppet. Visst kan det få en och annan att förstå allvaret, men jag tror att risken istället är att man tycker att ”jamen jag släckte iaf ljuset en hel timme på lördagkvällen, nu har jag gjort mitt”. Att man lixom lever på den timmen av gott samvete lite för länge.
 
Alltså uppmanar jag Er alla att INTE DELTA I EARTH HOUR utan dra ner på energiförbrukningen dygnet runt, 365 dagar om året, istället.
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *