Nu är vi sjuka på riktigt…

Nu är vi sjuka på riktigt…

Vännen och jag är förkylda och inte alls på något humör att gå iväg till jobbet. Vi har bägge rejält ont i halsen och hostan är på väg…
 
Jag var supertrött igår och såg fram emot att få sova. Men nattvilan blev väl inte riktigt vad jag är van vid… Vännen snarkar nämligen. Han snarkar när han väger 105 kg också, där går det nån slags gräns. Jag var så tacksam över att snarmkningarna var borta… men så kom förkylningen och snarkandet med den. Hade jag varit smart hade jag lagt mej på soffan, men det orkade jag inte ens tänka ut inatt. Nångång på morgonkvisten kom jag på att man kunde lägga en kudde över varje öra och på så sätt stänga ute en del av ljudet.
 
Det är ju inte hans fel! Jag har bankat på honom halva natten och nu har han så dåligt samvete. Stackarn. Får vara extra snäll mot honom idag, alla vet ju hur synd det är om en man som är sjuk  – eller hur?
 
Jaja, nu ska vi iaf iväg och jobba. SEN ÄR DET HELG!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *