Ogräs-sol-bränna

Ogräs-sol-bränna

Idag har jag suttit i solen nästan hela dagen. Jag var faktiskt tvungen!!! Häromdagen när vi fixade trädgården tog jag aldrig av mej t-shirten och solbrännan såg ju inte klok ut. När jag var naken såg det ut som jag hade t-shirt på mej!
 
Så det var jag ju tvungen att fixa idag och nu är det gjort! Det är tur att man blir brun lätt  😉
 
Dessutom hade jag massor som jag skulle läsa igenom och det har jag också gjort. Med bikini, keps och en flaska vatten blir allt så enkelt. Såvida det inte kommer nån snygg karl på besök, då blir det betydligt svårare… magen och tillhörande valkar är nämligen ganska svåra att gömma i en bikini… Tur man har en baksida man kan sola på.
 
Imorrn tar jag ryggen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *