Packa

Packa

Nu är det bara två dagar kvar, sen åker vi till Barcelona! Junior väntar på oss och har planerat ett fullt schema med bad, mat och sevärdheter. Ska bli så kul!
 
Idag måste vi börja packa, imorrn jobbar jag nämligen hela dagen. Jag tror att jag körde sista maskinen tvätt igår, men det kan eventuellt behövas en till. Så nu är frågan om vi ska ta två mindre väskor eller en stor? Ilandsproblem va?
 
Vi åker från Arlanda 6.20 på morgonen och måste alltså åka hemifrån 4.30 ungefär. På kvällen ska väskorna med andra ord stå packade i hallen. Jag kan lixom inte tänka vid den tiden på dygnet…
 
Vi kommer fram 11.15, Junior kommer till vårt hotell efter skolan. Sen ska vi äta lunch, vara på stranden, gå runt lite i stan, äta middag och efter det träffa hans grupp och gå till nån fontän. På lördag ska vi åka tåg upp till något berg, gå på Picassomuseet, gå på marknad och ligga på stranden. Junior ska på avslutningsfest på kvällen, så Vännen och jag till en restaurang som en kollega har rekomenderat oss. På söndag är vi bjudna på middag hem till Juniors värdfamilj – på äkta spanska Paella och Sangria! Ska bli väldigt spännande  🙂
 
Jag har en känsla av att dagarna kommer gå väldigt fort. Det mest spännande ska ändå bli att träffa Junior, se om han förändrats något nu när han varit iväg på egen hand. Få prata med honom och bara ha honom nära – så härligt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *