Packad

Packad

Imorgon är det dax för höstens klädbytardag/loppis! 26 glada säljare har bokat bord och hoppas förståss på stoooora pengar 🙂 Själv hoppas jag mest på mer utrymme i förrådet…

Bilen är packad till bristningsgränsen, jag som inte tyckte jag hade så mycket kvar. Det mesta har vi ju sålt på Tradera, men tydligen fanns det en hel del ändå. Mest böcker, tunga, tjocka, hela serier osv. Vi kommer vräka bort dem, 10 stycken för 50 spänn. Så det ärbara att komma och fynda!

Just den här gången har vi faktiskt märkt av lågkonjunkturen. Jag hade kunnat hyra ut säkert 20-25 bord till. Men eftersom lokalen har en begränsning och de som är där faktiskt ska få någon förtjänst, så har vi en gräns på 25 bord. En kom med av misstag, vet inte riktigt hur det gick till… jo… det vet jag ju.. En kompis ligger i en besvärlig skillsmässa. Han ska skiljas från en advokat… å ligger i en ganska infekterad vårdnadstvist. Han hade lovat sina barn renovering av deras rum plus varsin dator och detta hade han skrapat ihop pengar tilloch jobbat extra för att klara. Så blir han stäms för något helt orimligt och där försvann hans besparingar! Han är förkrossad och barnen ledsna – alltså gav vi ett bord till honom så att han kunde vara med och i bästa fall skramla ihop en ny liten renoveringspott. Jag hoppas verkligen han säljer mycket!

Så ni får önska oss lycka till imorrn och komma förbi och hälsa på:
Tumba Gymnasium, kl 12-14.
Kom & Fynda!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *