Inte riktigt, men nära…

Inte riktigt, men nära…

I morse trodde jag verkligen att jag skulle ta årslägsta på vågen, men icke… samma som det lägsta varit den senaste månaden. Inte ens utan glasögon ville vågen dippa minsta hekto…

Men för att ha varit sjuk i nästan två veckor, knappt tagit några promenader och varit allmänt slö – så är ju det himla bra ändå. Jag borde ju ha gått upp massor, men har alltså stått still. Så det finns hopp! Drömde inatt att jag vägde 47 kg, det är kanske lite för lite för mej – men bara att jag drömmer om vikt visar ju hur insnöad jag är… Kanske imorrn… eller åtminstonde nästa vecka. Då SKA jag ha årslägsta!

Hittills har jag gått ner 5,4 kg. Första delmålet är nått och det har jag alltså belönat mej för, rikligt! Så nu har jag 1,8 kg kvar till målet och skulle jag sen gå ner lite till, så gör inte det nåt 🙂

Idag har vi en fixardag. Junior är fortfarande hemma och är sjuk, men idag mår han mycket bättre. Nu har han sovit två hela nätter utan att hosta ur sej lungorna och idag vaknade han utan huvudvärk. Så vi har varit till optikern och fixat nya synintyg, både för hans eget bruk och till körkortstillståndet. Han behöver nya glasögon, så det sitter han och kollar på nu. Vi köper alla glasögon och linser på internet, mycket billigare och funkar hur bra som helst. Sen ska vi fylla i alla papper till transportstyrelsen och skicka iväg dem. Jag och Senior måste gå och fotografera oss till våra körkort, mitt har nämligen spruckit.

Annars blir det väl en lugn dag, det enda vettiga jag ska göra är att dammsuga. Martin ska väl åka och handla. Senior ska jobba ikväll och ev åker Junior upp och tränar sina småttingar, nu när han mår ok och inte smittar. Ikväll blir det nog lite mys i soffan, samtidigt som vi planerar för Klädbytardagen/loppisen imorrn.

Hoppas vi säljer massor!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *