Polisen x 3

Polisen x 3

Igår när Martin skulle hämta min medicin tog han med sej mitt körkort för säkerhets skull. I morse när vi åkte iväg på simtävlingarna glömde jag att ta med mej det… förståss…

När vi hunnit kanske 600-700 meter ser jag att det står en massa poliser och vinkar in alla bilar. DÅ kommer jag på att jag glömt körkortet. Jag öppnar bildörren och talar om detta för poliskvinnan som säger att det är ok ändå. Jag får blåsa, allt är grönt och hon kollar med körkortsregistret att jag faktiskt har körkort. När allt är klart vänder jag och åker hem för att hämta körkortet. När jag närmar mej poliskontrollen blir jag stoppad igen! Men när hon ser att det är jag och jag viftar med körkortet får jag köra vidare.

Jag hinner bara 100 meter så vinkar nästa polis in mej. Polisen har nämligen kontroll runt en rondell och har inte sett mej bli kollad tidigare. Så jag vevar ner rutan och säger att jag redan ha blåst och nu blivit kollad TVÅ gånger. Då skrattar han bara och låter mej köra vidare.

Vi kom lite för sent till tävlingarna, men det gjorde inte så mycket. Junior simmade till sej ett silver det första han gjorde på morgonen.

Jag tycker det är jättebra att polisen kollar folk, särskilt en lördag morgon. Att man dessutom inte var nitisk och gav mej böter trots att jag glömt körkortet är jag tacksam för. Roligare kan man ha för pengar  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *