En riktigt mysdag

En riktigt mysdag

Idag har vi haft en riktigt mysdag hela familjen. Killarna har varit lediga, så igår bestämde vi hur dagen skulle se ut och vad var å en skulle göra.

När vi åkte iväg till läkaren var Senior redan vaken, så jag skakade lite försiktigt liv i Junior och sa hejdå. Medan vi var borta fixade killarna till sej och åt frukost. Senior gick ut med Baileys ett längre varv och Junior fortsatte slipa trappen. När vi kom hem skrev vi klart veckobrevet och sa till killarna att packa ihop sej. Så tog vi oss iväg till vårt sushiställe och åt lunch tillsammans allihopa. Mysigt att bara sitta där och prata över maten.

När vi kom hem lastade Martin och Senior bilen och åkte till sopen, medan jag tömde en maskin tvätt och Junior pysslade med annat. Martin drog iväg för att handla och gå på apoteket och jag gick och la mej. När jag somnade hade det precis börjat snöa… när jag vaknade sisådär 90 minuter senare var det MASSOR med snö. Jäkla skit! Jag var ju helt inställd på vår och värme ju  🙁

När jag vaknade hade Junior och Mandisen varit och köpt bullar. Så vi fikade och kollade på ett avsnitt av Glee. Nu får vi se några avsnitt utan svenska text, tills vi kommer ikapp sändningarna på tv11. Å efter det fortsatte Junior att slipa trappen medan Senior plockade ur diskmaskinen och Martin och jag började fixa maten. Idag blir det sen middag, falukorv i ugn och potatismos. Mandisen gillar inte korv så hon åkte hem eller nåt för att äta, två rätter gör jag inte! Matsedeln ligger framme så alla kan se den, passar det inte så får man lösa det själv. Är jag elak? Kanske…

Nu blir det tv, mat och mys. En riktigt bra dag har det iaf varit!
Bara 11 trappsteg kvar…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *