Politikern Alexander Bard

Politikern Alexander Bard

Nu kommer det bli skoj i politiken! Enligt rykten har Alexander Bard gått med i Folkpartiet och ska satsa både på Eu-valet och riksdagsvalet. Det ska bli mycket intressant och spännande. Förmodligen kommer han lyckas alldeles utmärkt, han är smartare än många tror…
 
Vad kommer hända med mej då? Jag funderar på att hoppa av helt och vila någon mandatperiod. Ibland får man vänta ut sina chanser och se mäjligheter i annat. Det är kanske inte min tid just nu? Det är riksdagsval om 2 år och då kanske jag inte är med, men om 6 år – då kanske det ser annorlunda ut.
 
Jag älskar politik! Det är intressant och roligt, man träffar en himla massa kunniga och engagerde människor. Men det är också en makthysteri som är ohälsosam och människor trampas på. Jag har blivit trampad på allt för mycket och måste få tid att resa mej. Någon gång i framtiden kanske jag återigen tar plats, men det får vi se.
 
Lycka till Alexander Bard  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *