Stressande föräldrar

Stressande föräldrar

Det vet vi ju alla att det finns föräldrar som stressar sina barn. Ibland behöver ungarna en putt i baken, men det får ju inte gå till överdrift. Men har ni hört talas om stressande morföräldrar?
 
Här är det nämligen morfar som stressar oss, särskilt Senior. Morfar vill gärna göra olika kul saker med sin dotterson, som oftast är med på noterna. Men nu har det börjat gå lite för långt…
 
Efter skolan tycker morfar att de ska göra det och det och sen ifrågasätter han varför han inte gör mer läxor… eller varför han hjälper till så dåligt hemma… vilket han inte gör. Han har inga läxor och hjälper till helt ok hemma. Sen frågar han oss varför vi inte gör mer tillsammans med barnen! Varje dag får jag redogöra hur och var vi jobbar och vad barnen har att äta osv. Blir de ensamma åker han gärna och servar dem med en hamburgare eller nåt.
 
Å jag kan inte säga ifrån. Min pappa har hjälpt mej så mycket att jag inte kan såra honom. Jag hade klarat mej utan hans hjälp, men haft det väldigt svårt – så vad ska jag göra? Jag känner att det bara är att täppa till och försöka dämpa honom så gott det går. Samtidigt vill man ju att de ska ha en fin kontakt – eller hur?
 
Men det är inte lätt  🙁
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *