Prinsessa för en dag

Prinsessa för en dag

Idag gifter sej Victoria och Daniel, det har ingen kunnat missa. Jag gillar bröllop. Det är nog den största dagen som en liten flicka drömmer om någon gång i sitt liv. Dagen då man får vara prinsessa för en dag. För det är ju så; alla som älskar varandra har sin prins eller prinsessa. Daniel och Victoria är inget undantag 🙂

När jag giften mej 1992, 22 år gammal, hade jag regisserat bröllopet i många, många år. Jag visste exakt vad jag ville ha och så blev det. Jag skulle ha vit, fluffig, klänning och lång slöja. Mina föräldrar köpte vitt siden i Kina och min kompis sydde klänningen. Jag köpte tyll och sydde en sidenkant runt, broderade pärlor i mängder och fick en jättefin slöja. Jag såg ut som en riktigt gräddbakelse 🙂

Allt blev precis som jag ville!

Tyvärr skilde vi oss 6 år senare, då hade vi fått våra juveler; Senior och Junior. Man kan aldrig försäkra sej mot en skilsmässa. Klart man tror och planerar för att äktenskapet ska hålla resten av livet. Men det händer saker på vägen som man inte kan styra själv, man utvecklas och får andra värderingar. Man kämpar tills det inte går längre.

Nu har jag en ny prins och den här gången tror jag att vi har bättre förutsättningar. Jag är äldre och vet mer vad jag vill ha ut av livet. Den här gången hoppas jag att det är livet ut, men man kan aldrig vara säker.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *