Vår första barnfria dag

Vår första barnfria dag

Inatt skickade vi iväg killarna till USA. 3 gick deras taxi och sen kunde vi gå och lägga oss igen. kl 5 började sms från arlanda… och höll på till 6.30. Kl 9 gick jag upp och började städa direkt. Täcken, kuddar och madrasser var första uppdraget. Tvätta, tumla, tvätta, tumla…

Vid 14 åkte vi in till stan, efter att jag fått tupjuck på mina kläder. Jag hittade inget att ta på mej som jag tyckte passade för dagen. Jag är helt enkelt för stor för mina kläder, 2-3 kg bort så är det ok igen, 5-6 kg bort – perfekt!

Vi tog oss till Operan, där det fanns en storbildstv. Då kunde vi nästan följa prinsessbröllopet direkt på plats. När vi sett brudklänningen och hört deras JA, gick vi vidare till Kungsträdgården. Där var alldeles för mycket folk, så vi gick vidare mot Sergelstorg och stannade där för att se kortegen. Det är ett problem att vara kort i folksamlingar… jag såg itne mycket alls. Så när brudparet åkt förbi och jag bara sett kuskens mössa, åkte vi hem och såg allt på tv istället. Men vi fick iaf känna på atmosfären i Stockholm idag, alltid något att berätta för barnbarnen.
Sovrummet städas klart medan tv´n stod på. Efter att alla sängtillbehör var tvättade, torkade och ilagda igen kunde golvet dammsugas grundligt och sen våttorkas. De dammråttor jag hittade på vissa ställen är inte värda att kallas råttor, det var inte ens flodhästar – det var mammuttar!!! Bläää va äckligt det var. Efter alla renoveringar, spackling och slipning hade det samlats alldeles för mycket skit i vissa hörn. Imorrn kanske jag vaknar utan täppt näsa…?

Vid 20-tiden var vi rejält hungriga, men hade ingen lust att fixa nån mat. Så det blev hämtmat för sista gången på ett bra tag hoppas jag. Nu sitter vi mest och tar det lugnt. Efter nattens dåliga sömn kommer det inte att bli svårt att sova och nu är ju dessutom sovrummet rent 🙂

Killarna har precis hört av sej. De har landat tryggt och säkert i Miami och har 30 grader varmt. Imorrn kliver de på båten som ska ta dem runt i den Väst Indiska övärlden. De roar sej och vi städar och jobbar – rättvist? Nä, men ok ändå 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *