Problemet att inte ha ett kök…

Problemet att inte ha ett kök…

Jag har levat utan ett fungerande kök i fyra veckor nu. Trots allt är det ganska kort tid när man haft översvämning… men för mej känns det som en hel evighet…
 
Under den tiden är det kanske 3 dagar som jag inte haft något kök överhuvudtaget. Igår, idag och imorrn är ytterligare såna dagar. Det är ett stort problem att inte ha något kök alls! Dessutom är det dyrt!
 
Igår blev det färdigköpt sallad till lunch och pizza till middag. Idag blir det Grekiska Kolgrillen till middag, lunchen bestod av en macka på jobbet. Imorrn äter jag nog i Södertälje innan jag lämnar jobbet efter lunch och sen blir det kanske varma mackor till middag. Smörgåsgrillen kan man ju alltid ställa på vardagsrumsbordet….
 
Jag tycker iofs att snabbmat är gott, men det svider i plånboken. Vännen har betalat mycket av maten, det är jag tacksam för, men en del får jag faktiskt betala själv. Bara de här tre dagarna kommer svida bra. Dessutom står det disk i vardagsrummet, vi kan alltså inte ens gå in i köket nu. Inte förrän imorrn eftermiddag får vi beträda golvet där, så vi kommer inte åt nåt alls i varken kök eller tvättstuga på ett dygn. Då gäller det att planera…
 
Men men, snart är det över och det känns så bra!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *