Nästan slut på veckan

Nästan slut på veckan

Torsdag! Den här veckan har gått fort! Det tycker jag är väldigt bra. Det innebär att jag har ett kök när veckan är helt slut  😉
 
Idag har Junior idrottsdag, så han ska åka och bowla. Senior går i skolan som vanligt, men eftersom 6:or och 7:or är på idrottsdag, så blir det lugnt i skolan. Då kanske han kan göra färdigt lite grejer…
 
Om en liten stund kommer golvläggaren hit och sen åker Junior. Jag åker och jobbar när mattläggaren går på lunch och sen får min mamma komma hit och ”passa” honom. Mamma får alltså se mitt nya golv först! Hmmmm…..
 
Jag jobbar bara över lunchen idag. Sen ska jag åka hem och hjälpa killarna med varsin skoluppgift som ska vara färdig imorrn. Ikväll ska jag på möte i skolan, jag kommer känna mej som en riktigt gnällmorsa för jag har en hel del att ta upp. Ska skicka ett mail till rektorn innan så hon är förberedd. Då är jag väl snäll???
 
Men först: frukost!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *