Resor

Resor

Mitt största intresse är att resa. Att se världen, höra olika språk, lära om andra kulturer och allt det där andra som hör till, är bara hur kul som helst. En livsstil. En dyr hobby.

Mitt ex jobbar på SAS, klart vi utnyttjade det och reste. Vi hade dessutom en kompis som jobbade på Ericsson… så när han bytte land åkte vi efter honom 🙂 På det sättet såg vi bla Mexico och Venezuela. Vi var på Seychellerna (TVÅ gånger), körde i USA, var på VästIndienkryssning och en massa annat. Med barnen åkte vi till Dubai, Grekland, Lanzarote mm. Och resandet slutade inte iom skillsmässan.

När jag blev ensam med barnen blev resorna bara lite kortare. Vi började utforska ”närområden” som Europa, Norden och Sverige. Jag började inse att barnen sett mer av Världen än av sitt eget land. Alltså packade jag in dem i bilen och gjorde Södra Sverige med lite Danmark. Något år senare blev det Norra Sverige med lite Norge och Finland. Så nu har de sett allt från Smygehuk till Treriksröset. Sen blev det en liten lätt tur i Europa på 750 mil också, efter det klappade jag mej själv på axeln och kunde belåtet konstatera att barnen har sett sitt eget land och Europa. Nu kunde vi fortsätta med världen och åkte till Sri Lanka.

Till favoriterna hör Dubai, Egypten, Island och Sri Lanka. Martin har inte rest så mycket, men han är villig att utforska världen med oss och dessutom bidra till reskassan. Så nu stundar min drömresa! Den 25/12 kl 21.00 går resan till Tanzania. Då åker vi på en veckas Safari och sen blir det ytterligare en vecka med sol och bad på Zanzibar. Vi har sparat länge och det blir till att leva på nudlar när vi kommer hem – men det är det värt!

”Bara” drygt 5 månader kvar…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *