Rustar med tålamod

Rustar med tålamod

Idag ska vi bli utskällda av ca 45 besvikna och arga kvinnor mellan 20-70 år. En och annan man finns det väl också, men de brukar faktiskt vara mer förstående… Vi ska nämligen meddela vår klass på Kungsholmen att vi ska slå igen.

Inget lätt beslut att fatta, men när man får möjlighet att jobba närmare hemmet – då överväger man det hela ganska noga. Vi släpper en ganska stor klass och det är ju illa eftersom vi enbart har provisionslön. Å andra sidan så äter parkeringsvagifter och bensin upp en stor del av lönen. Vi sparar dessutom en hel del tid på att istället åka till Rönningen och inte till stan. Men detta är ju inget någon kommer ta in så där rakt av, särskilt inte som de kommer vara upprörda…

Nu är det ju ändå så att det inte går någon nöd på de som går på Kungsholmen. De har flera alternativa klasser att åka till, bla på Kungsgatan och på Söder. Men statsbor är ganska bekväma av sej och tycker att två tunnelbanestationer är för långt att ta sej. Vi som bor utanför stan har ett litet annat tänk. Så vi ställer inte någon utan Viktväktar-hjälp, de får bara ta sej ett par stationer längre bort. Dessutom stänger vi inte omedelbums, de har fyra veckor på sej att ställa om och hitta ett annat alternativ.

From v 48 kommer vi bara att hålla oss runt omkring där vi bor. Skönt att slippa åka in till stan i vinter. Det är inte lätt med parkering och snöhögar i stan. De ställen vi har i fortsättningen ligger nära och har parkering direkt utanför, så vi slipper bära grejer så långt. Vi kommer dessutom bara att ha en klass per kväll och därmed komma hem så vi kan äta middag med killarna. Middagen får vi iofs skjuta lite på, men 19.45 är iaf bättre än 21.30. som det varit tidgare.

Jag hoppas bara att medlemmarna förstår att vi inte bara skiter i dem, utan av en mängd anledningar som vi noga tänkt över. Så håll tummarna för att vi inte blir lynchade. Hjälp!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *