Blev inte så illa

Blev inte så illa

Halva dagen har vi gått och peppat varandra inför kvällens ”bomb-släpp”. Jag hade gjort en stor skylt med beskedet plus förklaring. Vi vill ju inte att medlmmarna ska tro att vi bara dumpar dem, utan att det faktiskt finns flera skäl till att vi stänger. Å allt gick faktiskt väldigt bra!

Skylten satt uppe när vi öppnade, men det tog ett tag innan någon uppfattade budskapet. Några började mummla, men ingen blev särskilt upprörd. När Martin startade lektionen började han med att förklara hur allt låg till och vilka alternativa klasser de kan gå till. Ingen blev arg, de blev bara lite förvirrade och frågade var vi skulle finnas. Att åka ända till Tullinge/Tumba/Rönninge var ganska avlägset för dem, men det skulle inte förvåna mej om någon faktiskt skulle dyka upp. De vill ha Martin som konsulent, så är det bara!

Nu är det iaf sagt, de 40 medlemmarna som var där vet hur läget är. De som är på höstlov får veta nästa vecka, men det värsta är iaf gjort och det var ju inte så farligt. Vi överlevde! Bara ytterligare tre veckor kvar på Kungsholmen, sen kan vi börja en helt ny fas i vårt arbetsliv. Skönt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *