Så är man tillbaka :-(

Så är man tillbaka :-(

Att ställa sej på vågen idag var inte kul… men det visste jag iofs. Nu är jag i stort sätt tillbaka där jag började 14 juli förra året, jäkla skit! Gått upp 6 kilo alltså sen i oktober, f-n! Under sommaren och hösten gick det så bra, men sen sket det sej kan man väl säga. Fram till översvämningen var det ok, sen orkade jag helt enkelt inte fokusera längre. Det hände lite för mycket under våren helt enkelt. Å på bara några veckor har det gått käpprätt åt skogen.

Egentligen skulle man bara skita i vikten och låta det gå som det går. Strunta i vågen, man blir ju bara deprimerad när man ser vad man väger. Men det går ju inte. Jag har fått ont i ryggen igen, ont i händerna och är grinig. Jag kan inte ha mina kläder och trivs inte över huvudtaget med mej själv. Å på jobbet ser det ju inte särskilt förtroendeingivande ut med en fet kossa till kassör…

Så nu är det dax att sätta igång igen. Imorrn kör vi! Bra mat, två promenader om dagen = 7 kg bort! Första målet är att ta bort 3 kilo, eftersom det är där kläderna börjar sitta riktigt illa. Sen får det ta den tid det tar. Men den 16 oktober skulle jag nog vilja vara 5 kilo lättare OM jag ska på klassfesten. Den 28 december får jag gärna ha tagit de där 7 kilona, då ska jag ligga brevid en snygg, smal 22-åring och sola i två veckor…

Jaja, vi får väl se om det går vägen den här gången. Förmodligen inte… det är ju jag…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *