Så himla glad!

Så himla glad!

Förra veckan var en total skräckupplevelse för mej som ska gå ner i vikt. Det var räkfrossa, kroppkakor, kräftskiva och besök på Lammet & Grisen. Jag hade siktat in mej på ett nollreslutat på vågen och hade varit ok med det. Jag trodde inte mina ögon när jag ställde mej på vågen för veckans vägning. 8 HEKTO! NER!

Detta innebär att jag är väldigt nära normalt BMI, även om det är i överkanten… och det i sin tur innebär att jag snart kan få min remiss till en bedömning om bröstförminskning. Då måste man nämligen vara normalviktig (jag är iofs skitviktig  🙂  )och ändå är det inte säkert att man blir godkänd. Snart kan jag iaf boka tid till min läkare som ska hjälpa mej att få ihop remissen. Blir jag inte godkänd så får jag hosta upp 45 000 och betala det själv. Oavsett vem som betalar så ska man vara inom BMI för att få operera sej.

Jag är så himla glad! Jag har alltså lyckats ta bort 2 kilo under semestern  🙂 Det var ett högt uppsatt mål för mej och jag trodde inte att jag skulle lyckas, men det gjorde jag. Å då är det ”bara” 4 kg kvar till den vikt jag lyckades hålla under många år. Men det är klart… 2-3 kg till vore ju inte dumt…

Idag är semestern slut och ikväll får vi träffa några av våra medlemmar igen. Ska bli kul att se hur det gått för alla. Om 20 veckor är det semester igen, tills dess är det bara jobb som gäller. Det blir nog en bra höst  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *