Semestern är slut…

Semestern är slut…

Fyra veckor går fort när man har kul… å andra sidan har ju inte semestern enbart varit rolig direkt. Men de två sista veckorna blev riktigt bra och vi känner oss utvilade och redo att sätta igång att jobba.

Vi var upp vid 4 i morse och åkte från huset på Öland strax efter 5. Att se Öland vakna är helt fantastiskt; ljuset, färgerna… så fint!! Vi körde först och Junior kom efter på sin motorcykel. Vid 8 åt vi frukost och fyllde på Juniors tank i närheten av Västervik på en plats där ungarna brukade bada som små. Så långt hade vi mött kanske 20 bilar. Efter en tankning i Norrköping kunde vi köra resten av vägen och svängde in på vår gata i Tumba strax efter 11. Eftersom vi åkt så tidigt så var det inte många bilar ute ens när vi närmade oss Stockholm, himla skönt!

Vi packade snabbt ur bilen, pustade ut lite och Baileys undersökte trädgården NOGA. Efter att han kollat att allt var ok och skällt lite på skatorna och grannkatten fick han snällt stanna hemma medan vi åkte iväg för att äta och handla. Efter ett varv på Ica Maxi var vi rätt möra och jag somnade gott ett par timmar.

Medan jag sov kom Juniors tjej Mickis hit och när jag vaknade hade Sverige tagit ett GULD i OS! Två bra grejer alltså  🙂 Vi har känt Mickis i flera år och trivs bra med henne, det känns helt naturligt att ha henne i huset. Hon kan sätta bägge grabbarna ordentligt på plats! Men visst jämför man flickvänner… Mandisen finns fortfarande kvar i hjärtat och vi har kontakt, men ungdomarna har gått vidare så det får vi föräldrar också göra.

Sedan jag vaknade har vi kollat på Hells Kitchen som vi spelat in medan vi varit borta. På Öland har vi bara svt1, svt2 och fyran. Så det finns en hel del inspelat som vi kan roa oss med ett bra tag framöver. Så här sitter vi hela gänget; huller om buller och kollar på en arg Gordon Ramsay.

Imorr är det alltså dax att jobba igen och det ska bli riktigt kul. Spännande att se hur det gått för våra medlemmar. Många har vi haft kontakt med via Facebook och mail, så vi vet att några varit väldigt disciplinerade. Så veckans vägning ska bli intressant… Vår egen vägning imorrn blir också spännande, det borde vara neråt.

Nu väntas det mat och mer Hells Kitchen. Ha en riktigt fin kväll everyhopa  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *