Så kom regnet och MÖRDARSNIGLARNA!!!

Så kom regnet och MÖRDARSNIGLARNA!!!

Skönt med regn, men va kallt det blev! Nu har iaf gräs och blommor fått sej en rejäl dusch, här vräkte regnet ner förut idag. Tyvärr innebar det att mina fina liljor la sej över gräsmattan istället för att stolt lyfta sej mot himlen.
 
Det innebär också att de där äckliga, brunfläckiga, stora sniglarna kommer fram. Det första jag gjorde när regnet avtagit var att gå en sväng på snigeljakt och ta livet av fyra stycken. Jag har en sån där speciell snigeldödare, en stav med rakblad längst ner. Med den klarar tom jag att ta ihjäl dem.
 
Imorrn ska jag ge mej på att klippa gräset, har inte velat göra det när det varit så torrt. Nu är gräsmattan grön igen och den mår nog bara bra av att bli lite kortare. Då blir det ju färre sniglar oxå…
 
Visst är de äckliga???
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *