Så mycket bättre

Så mycket bättre

Stjärnorna på slottetförfasas över ”Så mycket bättre”. Det tycker att programmet är en snodd kopia och att artisterna som medverkar är löjliga. Jag kan bara tycka att deras resonemnag är patetiskt och att jag absolut inte håller med dem!

I Stjärnorna på slottet har ett gäng avdankade skådisar mfl konflikter med varandra och man gråter ut i tv om hur synd det varit om en. Ett i mina ögon ganska sorgligt program med folk som tycker synd om sej själva i många fall.

Så mycket bättre är i allra högsta grad aktiva artister, som skapat sin egen musik och kämpat för sin framgång. Programmets sammansättning av artister kunde knappast blivit bättre, tror jag. Det har hela tiden varit en mjuk och familjär ton, inga snörvel-berättelser i ”tycka-synd-klass”. Man har bjudit på sej själv och framfört fantastisk musik.

Jag hoppas verkligen att det blir en fortsättning, men då måste man vara noga med artist-valet. Det får inte bli några Arja Saijonma-typer som har sin egotripp, utan ett gäng ödmjuka musikskapare. Jag har några presoner som jag gärna skulle se i programmet; Marie Frediksson, Tomas Ledin, Magnus Uggla, Dogge, Lasse Lönndal, Lisa Nilsson, Mauro Scocco, Åsa Jinder… det finns säkert fler. Men de ska ju vara lite olika och ha olika musikstil, så det kan bli svårt att få en lika bra grupp som den som var.

Vilka skulle ni vilja se i en ny säsong av Så Mycket Bättre?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *