Snart färdigt!

Snart färdigt!

Hela eftermiddagen igår och hela eftermiddagen idag har Martin bytt luckorna i köket. Nu är det bara fyra lådfronter kvar, sen är det klart! Det blir faktiskt skitbra! Junior och jag var och köpte nya mattor idag och jag har budat på nya gardiner på Tradera – så snart är köket helt nytt! Snacka om att mina föräldrar kommer att bli förvånade när de kommer hem på onsdag  🙂

Dagarna går lite för fort just nu, vi hinner inte riktig med allt vi vill. Förmiddagen gick åt till insköpsrunda för mej och Junior medan Martin var med Senior på skyttetävling. Tyvärr gick det inget vidare för Senior, han har nån formsvacka just nu. Så han var lite irriterad men det försvann fort när jobbet ringde och kollade om han kunde hoppa in direkt. Så medan han har jobbat har vi andra pysslat runt här hemma.

Just nu står Junior och Mandisen och bakar pizza åt oss. Jag har tänt varenda värmeljus som går att hitta i huset, det blev ganska många… Vi ska äta och se sista programmet av ”Så mycket bättre” och sen ”Sex and the city”. En hel tv-kväll med hela familjen, myyyyyysigt!

Hoppas ni har en riktigt härlig lördagkväll!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *