Såååå dåligt!!!

Såååå dåligt!!!

Vi var alltså på tv-inspelning nu ikväll. Ett program med Erik och Mackan somkommer gå i Tv6 under våren. Ett slags lekprogram, där en person till slut står som herre (eller kvinna) på täppan.
 
Från början var det 2000 sökande, runt 50 fick chansen och ikväll fick vi vara med på inspelningen av finalprogrammet. 10 pers var kvar och alla utom två skulle bort, sen skulle vinnaren koras. Det var den sämsta produktion jag någonsin sett! Å då har jag både sett och jobbat med ett gäng olika varianter.
 
Stackar Henke som brukar vara studioman när jag har jobbat, var på plats även idag. Ni har säkert sett honom: Stor, blond och skäggig. Han ser ut som jultomten ungefär och är supermysig. Han syns oftast som studioman på melodifestivalen mm. Åsa vet säkert vem jag menar? Han är ett tvättäkta proffs som alltid gör bra jobb, men med en usel programidé kan inte ens han göra ett bra jobb. Det mesta var nämligen så dåligt att det var pinsamt.
 
Ett entimmes program ska man kunna banda på ungefär 2,5-3 timmar. Nu höll vi på i nästan 5 timmar och eftersom delar av publiken gav upp blev det ännu struligare. Den stackars publikvärmaren var jätteduktig, men hade inget lätt jobb idag. Vi skulle vara där kl 17.45 och hade inte hunnit äta innan eftersom det låg lite otillgängligt till. Vi fick ett par frukter under hela kvällen, men inget att dricka – så det var ju inte konstigt att folk gick därifrån.
 
Vi åkte därifrån vid 23-tiden och åkte då direkt till Mc Donalds. Jag och Senior var så hungriga att vi hade ont i magen. Men jag hann iaf prata några ord med Henke och muntra upp honom lite. Man får väl hoppas att redigerarna gör ett bra jobb så inte programmet blir en katastrof. Om inget annat så för de medverkandes skull…
 
Henke ville iaf att jag skulle höra av mej. Han behövde hjälp då och då i sina produktioner och vill ha hjälp av lilla mej! Kul! Vi har jobbat med Rädda Barnens BaraBarngalor flera gånger och haft sååå kul! Men honom kan det inte bli annat än bra, om bara manuset och idéen är den rätta.
 
Jaja, Vännen har iaf fått se hur en tv-inspelning går till. Bara en sån sak!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *