Saracecilia

Saracecilia

Saracecilia… smaka på namnet. Visst är det fint? Saracecilia är namnet på en mysig butik på Lidingö, men också namnet på ägarna till butiken. Förra veckan var jag och Gunilla på VIP-shopping där å jösses va mycket fint det fanns!

För oss i söderort är det ju ganska långt till Lidingö. Tror jag bara varit där ett par gånger tidigare, men då är det så fiffigt att butiken även har shoping online. Här finns märken som Hunkydory, Jascha, Ida Sjöstedt, Vila och en massa andra. Jag hittade flera fina jackor och kavajer som lockade, men eftersom jag inte vet exakt vilken storlek jag har än så vågade jag inte köpa något.

Men där fanns ju skor också… fiiiina skor!!! Å skor är ju min lilla svaghet lixom, men jag köpte faktiskt inget trots att jag vet exakt vilken storlek jag har! Men nog sjutton har jag ett STORT behov av nya skor (Martin håller nog inte med), men jag får nog vänta tills det trillar in pengar här hemma.

Vi fick gott att dricka och ett bröd och en räkröra som jag hade kunnat äta både morgon, middag och kväll. En perfekt röra, alldeles len och smakrik och med brödet som var otroligt gott och mättade bra. Det var ett gäng olika tävlingar under kvällen, min favorit var den med pingvinstänger som jag tycker att jag lyckades få en ganska rolig bild på.

Butiken är liten och mysig och fullproppad med kläder, skor, smycketnoch annat smått och gott. Och som sagt; har ni inte möjlighet att åka dit så kan ni alltså besöka butiken på webben och shoppa loss där. Saracecilia… ni kommer aldrig glömma det namnet nu  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *