Sen kväll – tidig morgon

Sen kväll – tidig morgon

Det blir inte mycket sömn de här dagarna, så brukar det vara. Det är alldeles för roligt, för många människor som ska pratas med och för många drinkar som ska drickas för att man ska kunna gå och lägga sej tidigt  🙂
 
Hur som helst så var vi färdiga vid 21 igår. Då gick vi till hotelet en stund och gick sen ut och gjorde Västerås. Det är festival i stan och marknadsstånd och musik överallt. Härligt! Vi hamnade på Blue Moon Bar tillsammans med några andra. Vi pratade, pratade och pratade lite till… och skrattade! Där satt vi i kortärmat på uteserveringen och bara njöt. Kändes nästan som man var utomlands.
 
Alldeles för sent trillade vi in på hotellrummet. Vännens kom till Västerås vid 19-tiden, så han kastades in i händelsernas centrum direkt. Han hann lyssna på en del anföranden, men blev mest presenterad för folk. Jag tror han somnade direkt han la huvet på kudden och det gjorde jag med.
 
Imorse var det segt, men inte mycket att göra åt saken. Bara duscha och äta frukost. Hotellfrukost! Mums! Bättre start på dagen är svårt att få – särskilt som jag ska upp i talarstolen idag. nåbgon gång vid 12 ska jag upp och prata Barn med särskilda behov och LSS. Titta gärna på SVT24 då.
 
Nu måste jag nog lyssna igen…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *