Ser ni?!

Ser ni?!

Solen skiner från en nästan klarblå himmel. Å här sitter jag fortfarande i morgonrock!!! Bäst att sätta lite fart så man hinner få lite sol på näsan, innan den försvinner. För det gör den ju fortare än man både vill och anar.

Idag är det trädgårdsarbete som gäller. Gammal visset ska klippas bort och köras iväg. Nya ljusslingor ska upp, det är ju första advent nästa helg! Jag kan inte förstå vart min blå ljusslinga är, den är bara putsväck! Så det får bli en vit på baksidan istället. Synd, för den blå är sååå fin.

Men allt fix måste göras snabbt. Vi måste nämligen äta lunch vid 12, absolut senast 12.30 så att vi hinner åka till sopen, sätta upp reklamaffischer i Tullinge och lämna Baileys hos mamma innan eftermiddagspasset på simtävlingarna börjar kl 15.00. Junior åkte redan kl 7 imorse, men får klara sej utan oss på förmiddagen. Nån gång måste vi prioritera hemmet och eftersom solen skulle lysa idag, så fick vi hoppa över simtävlingarna på förmiddagen.

Ikväll börjar nya avsnitt av Robinson, så det blir en sen middag och lite dipp till tv´n. Tidigt sänggående eftersom tävlingarna fortsätter imorrn. Antar att Martin och jag får sitta uppe en stund och lägga in nya grejer på Tradera, en massa böcker måste bort från vardagsrummet så julgranen får plats 🙂

Fullt upp idag också med andra ord!
Men solen skiner – så vad gör det?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *