Själarnas dag idag

Själarnas dag idag

Idag är det tydligen själarnas dag. Då kanske man inte bara borde tänka på döda själar och att det är Alla Helgona, utan även sin egen själ och vad som får den att må bra. Jag säger ofta att tid till återhämtning är bland det viktigaste vi kan ge oss själva och jag försöker att leva som jag lär. Jag har förmånen att ha gott om tid just för att ta hand om mej och jag känner att det gör susen för både kroppen och knoppen.

Idag är det fredag och då är jag ju vanligtvis ledig hela dagen och ända till tisdaglunch. Idag har jag en massa grejer som ska göras innan min ledighet kan börja, men det känns ok ändå. Junior är hos sin tjej, Senior ska strax åka iväg på bio och sen jobba och Martin är i skolan. Baileys sover och snarkar som värsta skogsarbetaren! Så allt är lugnt och skönt här hemma.

Så jag ska strax klä mej och äta frukost, sen måste jag jobba en del. Ska skriva veckobrevet klart, beställa affischer, maila medlemmar som varit borta lite för länge, tvätta, gå med hunden och storhandla. SEN ska jag ha helg. Helgen kommer att gå åt till att få in bilen i garaget, sätta på vinterdäck och röja förrådet. MEN vi ska göra nåt spännande imorrn… jag fick presentkort när jag fyllde år, på besök i ljusrum, så det ska jag göra imorrn. Ska bli intressant att se hur det känns/är/blir…

Jag måste säga att jag mår riktigt bra just nu! Jag har börjat vänja mej vid mina ensamma dagar och får en hel del gjort på dagarna. Jag har kunnat börja tänka igen, så det finns många planer i skallen som ska trasslas ut och förverkligas. Det känns som att fler och fler bitar faller på plats och att  framtiden blir med och mer spännande.

Jag har en känsla av harmoni i kroppen som jag sällan känt, så den hade jag tänkt att hålla fast vid så mycket jag kan. Å detta trots att det är fel årstid, det är helt otroligt och det är jag enormt tacksam för. Konstigt – men så härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *