Nåt för Vivi Linde?

Nåt för Vivi Linde?

Här hemma har vi haft ett ”husspöke” sedan några år tillbaka. Det var när min bästa kompis dog som det började hända mysko grejer här hemma och alla konstiga händelser döptes därför till Spöket Eva. Det har vart persienner som åkt upp och ner, alla samtidigt… steg som hörts… saker som bytt plats och en massa annat. Sånt som vi försökt hitta en förklaring på, men hur vi än sökt så har vi inte hittat någon.

Här om dagen var det dax igen. Senior satt i sitt rum, jag var ute med hunden. När jag kommer in hör jag att torktumlaren är påslagen och snurrar för fullt. Jag tänker att Senior fått ett ”aha-moment” och kört en tvätt och nu tumlar den. Så jag öppnar hans dörr och får hans uppmärksamhet (han sitter med hörlurar på vid datorn) och säger förvånat att det var ju bra att han skött tvätten. Han tittar MYCKET förvånad på mej och säger ”vaddå?” Ja, säger jag, tumlaren är ju igång så du har tydligen fixat nåt i tvättstugan. Nä, säger han, jag har suttit här hela tiden och inte ens varit åt tvättstugans håll…

Vi går dit och tittar och ser en TOM torktumlare snurra för fullt. Vi har en sån där gammal tumlare där man måste låsa luckan, vrida på ett vred och trycka på en knapp. Inget som göra av sej själv alltså… förrän nu… Senior vänder och vrider på maskinen för att hitta en förklaring, men får som vanligt ge upp. Spöket Eva har tydligen busat med oss igen. Hon kanske tyckte det var dax för oss att tvätta eller nåt.. och hur rätt hade hon inte  🙂

Så igår tittade jag på TV4 Play; Livet på andra sidan. Där tre olika medium berättar om sitt arbete och man får se både hur de jobbar och hur deras klienter upplever det. Vivi Linde var en av dem, ganska ung och ”ärtig” för att jobba som häxa 🙂  Jag undrar vad hon skulle känna för energier om hon kom hit. Hon skulle nog få fullt upp kan jag tänka mej, här händer ju alltid nåt lixom. Så här får du en stående inbjudan Vivi, om du har vägarna förbi Tumba. Här händer spännande grejer, det är bara att börja känna in  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *