Slöseri med tid

Slöseri med tid

Hur ofta letar ni efter saker? Tänk så mycket tid som går åt bara till att leta efter grejer. Åtminstone för mej…

Jag försöker ha ordning på mina grejer, men när kaos uppstår i form av översvämningar odyl så är det stört omöjligt att hålla ordning. Mest handlar det om papper eller dokument som är borta, men nu senast har det varit två hammare, en spackel, markväv, försäkringsbrev och lite annat smått och gott. En hammare hittade vi, men den andra är språlöst borta, försäkringsbrevet hittade jag när jag till slut satte in alla papper i pärmar, markväven hade trillat ner bakom en hylla när vi stuvade om grejerna som skulle ner i källaren sov osv. Så är det konstant hemma hos oss just nu och jag blir galen!

Jag har säkert letat bort flera timmar den senaste månaden. Nu har det gått så långt att jag inte längre letar, är en sak borta så får den vara det. Den kommer väl fram nångång? Förut blev jag irriterad och förbannad på mej själv som inte kunde hålla ordning på grejerna, nu har jag resignerat. Det är som det är; ingen ordning.

Men snart hoppas jag hitta grejerna lite bättre igen. Snart ska det bli ordning inne igen, det står fortfarande saker lite här och där efter översvämning och tapetsering. Inte för att jag tror att jag kommer hitta alla mina grejer på en gång ändå, men man kan ju alltid hoppas…

Hur många timmar letar du bort? Timmar du aldrig får tillbaka.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *