Iaf en sak färdig!

Iaf en sak färdig!

Såg på väderrapporten att förmiddagen skulle bli fin, men att eftermiddagen skulle bli kall och bjuda på regn. Alltså var det bara att sätta fart så att jordgubbslandet skulle vara klart innan regnet kom.

Så det blev en snabb frukost och sen ut i trädgården. Igårkväll när jag kom hem från jobbet byggde jag ramen runt landet, så det var iaf klart så långt. Nu var det bara att börja ösa jord i ramen. Många spadar blev det… landet är nu ca 30 cm högt och det går åt en jäkla massa jord för att fylla den. Men eftersom jag grävt ur gräsmattan för att få underlaget jämnt, fanns det att ta av. Sen var det bara att sätta dit rabarber, gräslök och jordgubbar. Gräva upp ur det gamla och gräva ner i det nya… och ösa på mer jord. Nu är det klart!

Nästa projekt blir att ta bort det gamla landet och börja jämna till resten av gräsmattan. När detta är gjort ska vi åka och köpa gräsmatta. Vi kommer inte att fröså gräset utan rulla ut längder, så att det går snabbare och blir klart att använda fortare. Men dit är det ett tag… det tar tid att gräva ur och jämna till den nuvarande gräsmattan. Gamla sandlådor och annat har gjort att det ser ut som ”hela-havet-stormar”. Men blir det bara varmt igen så är jag där med spaden.

Sen är det framsidans tur… Så länge man har ett hus och en trädgård behöver man definitivt inget gym! Så det så!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *