Småputtrigt på Ombonat

Småputtrigt på Ombonat

Jag gillar små butiker. Å det ska vara mycket grejer! Så där så man knappt kan vända sej om. Om ni har besökt Christina Schollins Änglabutik så vet ni vad jag menar. Igår hade jag förmånen att besöka en precis lika mysig butik som Christinas, nämligen Ombonat i Bromma. Där var också en miljon grejer på ett mycket litet utrymme  🙂

Karin som driver butiken (plus ett par butiker till) är en frisk fläkt, söt och trevlig som bara den! Hon har själv handplockat alla varor för att de ska passa in perfekt i hennes sortiment. Här hittar du bla Lexington, Edblad, Gerbera, Stockholms Glasbruk, Yankee Candle, ChillNorway, Branting, Fancy Fanny, Tina Woodstrup, Calou,
Ajlajk, Isay, Love Forever mfl. Det mesta alltså.

Butiken är som sagt ganska liten, så det blev lite trångt när ett gäng bloggare skulle in och titta på allt fint, få en liten modevisning och mingla. Bloggare är ju dessutom flitiga med kameran, så det var att ta sej fram försiktigt för att inte ha ner något. Men det ska nästan vara så i en sån butik tycker jag.

Vi gick alltså runt och tittade på allt fint, tog bilder och fick se massor med fina kläder. Där fanns en riktigt fin klänning, som skulle sitta perfekt på mej. Om jag var 20 cm längre. Alla snygga maxiklänningar är ju för långa för en smurf som jag. Det finns lixom inga som passar någon som bara är tre äpplen hög. Men den satt skitsnyggt på en av de andra tjejerna, som hade längden inne. Så nu åker hon och klänningen till Las Vegas, tror jag hon sa…

Jag köpte alltså inget, men hade en trevligt stund ändå. Fick en och annan ny bekantskap faktiskt. Vi har setts i vimlet, men aldrig pratat med varandra. Nu är vi du med varandra och har både namn, ansikte och instgramalias.

Jag åkte med Gunilla, så när hon hade shoppat klart åkte vi hem. Men vi har bestämt att vi ska besöka Karins andra butik som ligger i Bromma Blocks. Då kommer jag förmodligen att köpa ett och annat doftljus, för det fanns det gott om. Och jag älskar doftljus!!! Här hemma har jag nästan alltid ljus tända och oftast är det doftljus. Favoriten är när det doftar svagt av vanilj i hela huset, eller kokos – då kan jag nästan lura mej själv att jag ligger på en solig strand insmord med någon kokosdoftande sololja.

Ett besök i Karins butik Ombonat kan jag alltså rekommendera, där finns typ allt! Å kan ni inte åka dit, så finns butiken även på som webbshop  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *