Snart ikapp!

Snart ikapp!

Nu jäklar är det fart på tanten!
Klockan är inte ens lunch och jag har både hunnit handla, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt och varit ute med hunden. Det sista var nog det svåraste… han var inte särskilt pigg. När jag skulle åka och handla kom han nästan ner för trappen, nästan alltså… han strandade på ett trappsteg och somnade om  🙂

Men när jag kom hem igen var han redo och följde glatt med ut, trots det tråkiga vädret. Men hellre grått och snöfritt än massor med snö och trafikkaos… Igår hade vi det perfekta vintervädret; 6 grader varm, snöfritt och lite sol. Vi tog en lång promenad och njöt för fullt. Baileys fick springa fritt och jag kunde stå med näsan i solen en liten stund. Självklart tog vi lite bilder också.

Idag känner jag att energin återvänt lite grann. Vågen pekar stadigt neråt, vi får väl se hur mycket jag hinner ta bort innan fredag. Det ser iaf ok ut, även om vikten med kläder och frukost i magen inte är riktigt perfekt än. Om läkarna får bestämma alltså… men jag får väl hävda att jag väger betydligt mindre naken och nykissad. Eller nåt. Några hekto till ska jag väl hinna ta.

Förmiddagen var alltså produktiv. Strax ska jag äta lite lunch och sen ska resten av eftermiddagen ägnas åt jobb, svara på en miljon mail och en massa annat småfix som jag inte hunnit på ett tag. Eftersom Martin haft en inlämningsuppgift har han ockuperat datorn och då har jag ju inte velat störa eller gå emellan. Så mitt har fått vänta. Men nu är uppgiften inlämnad och han borta hela dagarna och datorn är MIN igen. Så snart är jag nog ikapp med allt som legat och väntat.

Ikväll ska vi iväg på event med Living & Room. De blir väldigt skoj eftersom de har så himla fina grejer. Jag letar efter ett tårtfat på fot, det kanske jag får tag på ikväll. Det blir iaf mingel med trevliga människor, jag vet flera som ska dit som jag gillar skarpt. Åsså blir det tydligen lite musikunderhållning och lite småplock att äta. Men det ska jag försöka hålla mej undan… vikten var det ju…Åsså blir det säkert en liten goodiebag och vi får ju två  🙂

Som ni hör så mår jag himla bra just nu. Det är så skönt att kunna säga det i december, när det dessutom är ganska grått och trist ute. Det är ju inte min årstid lixom och jag brukar inte må särskilt bra vid den här tiden på året. Men i år känns det helt ok! Kanske beror det på att vi hade en så fin sommar, men mycket vila och mycket sol, eller på ljusrummet som vi besöker regelbundet, att jag tycker att jag sover bättre, eller helt enkelt på att saker och ting börjar falla på plats och att hela året var helt fantastiskt! Det ska bli intressant att sammanfatta 2013 om ett par veckor. Mycket har hänt kan man väl säga.

Dax att fixa lunch, idag blir det kycklingburgare. Ha en riktigt bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *