Snart så…

Snart så…

Golvet är klart

Vilken morgon!
Vi var uppe med tuppen redan kl 7. Som Martin krasst konstaterade ”så här tidigt är vi väl aldrig vakna allihop, förutom när vi ska ut och resa…” Vakna var vi kanske inte, men vid medvetande iaf  🙂

Strax efter 7 kom Tomten och hämtade allt skräp. Ett gäng sopsäckar som stod vid brevlådan, så vi knappt kom åt posten. Nu är det borta! Strax efter kom golvläggarna. Efter mycket om och men kom ju golvet till slut igår, så det var färdigt lagom tills vi skulle till jobbet. 30% av pengarna fick jag tillbaka pga allt strul, så det får man väl nöjd med.

Lagom när första våden skulle sätta på plats ringer golvläggarens dotter och säger att det brinner hemma hos henne. Det blev förstås akut utryckning omedelbums. Det var riktigt illa, tom tidningarna skrev om explosionen som det visade sej vara. Efter någon timme kom killarna tillbaka och några timmar senare var alla väggar på plats. Tapeten som vi trodde var lite rosaskimrande (skulle vara pärlemor) tog upp golvets grå/svarta färg helt perfekt och var inte alls rosa utan mer ljus ljus grå. Det blev riktigt bra!

Golv och väggar!

Nu är klockan 13.30 och hantverkarna ”has left the building”. Vi har alltså resten av dagen på oss att göra vad vi vill och kan faktiskt lämna huset! Duschväggarna kom i morse, så alla grejer är på plats för måndagens återinstalleringar – förutom spegelskåpet. Så det blir helgens projekt att hitta ett som passar.

Skönt att vi kommit så här långt, då finns det hopp  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *