Snyggt på väggarna

Snyggt på väggarna

*** I samarbete med Desenio***

Jag älskar foton! Nästan allt vi har på väggarna är bilder får hela världen, som vi själva tagit eller som vi köpt där proffs har gjort jobbet. Det är mycket natur, djur och stadsbilder. Svartvita skylines är en favorit!

Kan man inte ta bilderna själv så är Desenio ett bra ställe att kolla in. Där finns ungefär allt! På Desenio brinner man för inredning och design, de har trendig och snygg väggkonst för alla. De startade 2010 och jag kom i kontakt med dem för kanske 5 år sedan, då jag vann en jättefin tavla på ett bloggevent. En citattavla som min yngste son fick när han flyttade hemifrån.

Hos Desenio finns som sagt allt! Hundratals posters, förmodligen tusentals… upphängningstillbehör i form av ramar, tavellister, klämmor och posterhängare. Affischerna/bilderna är tryckta på obestruket, matt papper av hög kvalité och alla större posters levereras rullade i ett kartongrör för att inte ta skada under frakten. Ett proffsigt företag som dessutom har väldigt bra priser!

Jag gillar som sagt djur, natur och statsbilder – men även fina citat. Det får gärna vara milda färger eller svartvitt, det är så läckert med en skyline över tex New York i svartvitt! Å det får gärna vara stort! Då snackar jag 70 x 100, rejäla grejer!

Posters och tavlor är även en bra present, vet man inte vilket motiv man ska välja så kan man ju alltid ge bort ett presentkort. Ett himla bra julklappstips! Det är faktiskt mindre än tre månader kvar till jul 🙂

Jag vet inte hur era väggar ser ut, men mina är rätt fulla med bilder från världens alla hörn. Kan man inte vara på resande fot hela tiden, så får man kompensera så gott man kan. Bilder är en rätt bra kompensation tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *