Sorgen efter ett barn

Sorgen efter ett barn

Hur hanterar man sorgen av ett älskat barn? Hur går man vidare när man vet att ens älskade unge blivit mördad och nergrävd? Jag fattar det inte.
 
Till att börja med förstår jag inte hur en människa är funtad som kan ta livet av en liten människa. Sen förstår jag inte hur man kan hantera den döda kroppen med sånt förakt att man gräver ner den.
 
Att lilla Engla är hittad måste vara en lättnad för alla, särskilt för hennes föräldrar förståss. Men att kunna gå vidare och klara av att leva igen måste vara otroligt svårt. Jag hoppas de får hjälp och att den som tog bilden som ledde fram till gripandet får någon slags belöning. Hade det inte varit för personen med kameran vet man ju inte när 42-åringen skulle ha hittats, eller hur?
 
Nu vänta förmodligen en rättspykiatrisk undersökning och jag hoppas verkligen att den visar att han är frisk – för då kan han dömas till ett långt fängelsestraff. Annars blir det ”vård”… Men vem f-n är frisk som gör en sån sak…? Jag bara undrar…
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *