Spöken?

Spöken?

Här hemma händer det lite underliga saker ibland. Det har varit persienner som levt sitt eget liv, saker som flyttat sej, steg som hörts och en massa annat. Aldrig något som varit skrämmande eller obehagligt, men lite nyfiken blir man ju.

Jag hade en kompis här på fika en gång. Vad jag inte visste var att hon var medial… rätt vad det var så sa hon att det stod en person bakom mej. Hon beskrev den här personen och jag visste direkt vem det var. Sen var det lixom inget mer med det.

Nu var det ett tag sedan det hände något men igår var det dax igen. När tv-teamet höll på att plocka ihop hördes ett brak från övervåningen, trodde jag eftersom Martin höll på i badrummet där uppe. Vi tänkte inte mer på det, men när jag sen gick in i tvättstugan såg jag att tvättställningen låg på golvet. Jaha, tänkte ja… då släppte väl fästet från väggen. Enkelt. Tar tag i det imorrn.

I morse när jag gick in i tvättstugan för att se vad som verkligen hade hänt ser jag att fästet sitter kvar i väggen. Tvättställningen har på nåt vis ”hoppat” ner från kroken. Det är en rejält böjd krok som man får krångla lite med för att få bort ställningen ifrån. Så hur den hamnat på golvet vete sjutton… mysko är det…

Så frågan är ju om vårt spöke har tråkigt eller nåt. Hon ville nog påminna oss om sin närvaro, det var ju ett tag sen  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *