Om jag skulle dö idag…

Om jag skulle dö idag…

… så skulle jag dö nöjd!

Jag har förverkligat mina drömmar och jag har sett barnen växa upp till fina unga män som kommer att klara sej bra i livet. Det behövs inte mer än så för att göra mej nöjd.

Klart jag varken vill eller hade tänkt att dö redan nu, men jag skulle inte känna att jag inte hunnit med allt jag velat och önskat göra i mitt liv. Jag ville ha barn tidigt, två stycken helst samma sort – det fick jag! Jag ville se världen, åka på safari och se vilda djur i Afrika – det har jag gjort!

Självklart finns det saker kvar som jag vill göra, men mina drömmar har jag redan upplevt. Allt jag gör nu är en bonus  🙂

I den där bonusen finns att se barnen hitta en partner, skapa ett egen hem och kanske skaffa barn. Se dem välja väg i livet. Att se mer av världen, kanske en safari till? Visa mina barn Gambia och mitt liv där. Resa runt i Polen och se Martins barndoms platser. Sitta tillsammans på vårt soldäck, hålla varandra i handen och bli gamla tillsammans.

Jag är nöjd, känns faktiskt lite konstigt  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *