Sprutat och klart!

Sprutat och klart!

Då har jag till slut varit och vaccinerat mej. Efter mycket vånda, ska tilläggas… Jag har inget emot sprutan, utan det som finns i den… läskiga saker som kvicksivler mm. Vill helst inte ha sånt i kroppen. Men eftersom ungarnas läkare i princip beordrade oss att vaccinera dem eftersom de har allvarlig astma, så kände jag att jag nog skulle överväga det ändå. Min astma försöker jag förtränga och det går ganska bra, förutom när jag blir sjuk. Det spelar nämligen ingen roll vilken sjukdom jag har, min hosta tar fart och slutar inte i första taget… inte i andra heller…

Så idag har jag alltså vaccinerat mej och nu blir jag väl sjuk? Det fanns ju hur många biverkningar som helst att hålla koll på. Sen ska man dessutom göra om det om tre veckor! Efter det får man inte vaccinera sej på ytterligare 3 veckor! När sjutton ska vi kunna vaccinera oss inför resan?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *