Snart färdig med julklapparna!

Snart färdig med julklapparna!

Sådärja! Då var nästan julklappsinköpen avklarade! Hittade en kul grej till mina föräldrar på Tradera och det var lixom sista frågetecknet. Killarna och Martin är inte inköpt än, men uttänkt. Så i helgen ska jag nog slå in de som jag har och lägga i en kasse i vardagsrummet. Nu börjar julen!

Nu vet jag att några av er suckar och tänker att jag inte är riktigt klok. Men jag älskar julen, jag älskar att julpynta och köpa julklappar. Julklapparna köper jag året om och lägger på något bra ställe – oftast hittar jag dem när det är dax (men inte alltid…).

Eftersom vi åker till Tanzania på juldagen blir det ingen jul hemma hos oss, vi kommer vara hos min mamma. Det blir heller inga dyra presenter, utan något litet till var och en. Eller jo… det beror på hur man ser det. Till Martin och killarna blir det väl lite mer kostsamt, men det är det värt – jag vet preciiiiis vad jag ska ha och hoppas bara hitta det. Jakten började redan förra året, men då gick det inte att fixa. Så nu får vi hålla tummarna för att det löser sej i år.

Ute har jag 3 ljusslingor uppsatta för att jaga bort mörkret lite, men det blir fler. Om bara ett par veckor kommer mer upp och sen till advent kommer resten. Njae, inte resten kanske… vid lucia sätter jag upp resten = tomtar som klättrar på huset och lite annat. Det brukar stanna barn och titta på mina lampor strax innan jul 🙂

Det bästa med vintern är julen – resten kan va!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *