Stanna! Jag vill kliva av!!!

Stanna! Jag vill kliva av!!!

Nu går dagarna så där fort igen. Så där så det säger swosch och så har man inte hängt med alls och vet inte vilken dag det är. Jag gillar inte det!

Jag vill ha kontroll, veta precis vad jag håller på med och vad dagarna innehåller. Jag vill inte vakna upp på morgonen och inte veta vilken dag det är och känna att jag inte hunnit det jag sak föregående dag och inte kommer att hinna det idag heller…

När jag kom hem från jobbet igårkväll skrev jag upp i almanackan vad som inte hunnits med att göra under veckan och vad som skulle göras idag på den ”lediga” dagen. I almanackan stod; fixa klart stenen, ta bort jordhögen, handla, åka till sopen, tvätta, jobba klart veckan. Men allt tar ju mycket längre tid än man (jag) tror, så även om vi jobbat häcken av oss med allt idag så har vi ändå inte lyckats tömma den gigantiska säcken med sten. Det andra är faktiskt gjort! Kors i taket!

Jag ville ha allt fixat idag så att jag kunde ta det lugnt imorrn på förmiddagen innan vi ska in på eventet med Loppi och Viktväktarna mfl på eftermiddagen. Sen på söndag ska vi jobba med kyrkovalet hela dagen, så då hinner vi ingenting alls och sen är helgen slut även om jag har en dag ledig till, men då är det ett möte och lite annat som ska planeras och genomföras. Så vi får väl se när resten av stenen kan skyfflas ut… just nu känns kroppen rätt mör efter att ha jobbat med jorden.

Men jag är nöjd ändå faktiskt. Det blir skitbra i trädgården och alla har hjälpts åt. Jag har varit arbetsledare och pekat med hela handen och Martin och Senior har hjälpt mej. Men jag har burit så ryggen skriker. Jag är så extremt högerhänt att jag gör precis allt med den sidan av kroppen och då blir det lite snett i belastningen. Å jag är superskitig! Jag har jord precis överallt, tom i håret  🙂

Så nu blir det mat och sen tar jag nog ett bad tror jag. Å efter det kryper jag in i min onepiece och bäddar ner mej i soffan. Imorrn är det alltså dax för bloggevent igen och då ska jag träffa Shirley Clamp och Ninni från Hela Sverige Bakar; två supermysiga tjejer i sin bästa ålder (nämligen min… typ…).

Ha en fin fredagkväll everyhopa  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *