Bloggevent – Food & Interior!

Bloggevent – Food & Interior!

Så var det återigen dax att åka in till vår vackra huvudstad för bloggevent på Rica Hotell på Slöjdgatan. Gå gärna in där och titta om ni har vägarna förbi, för där inne är det verkligen superfint och mysigt. De har också fri Wifi, så man kan sitta där och plugga eller jobba och inte minst blogga och samtidigt ta en fika eller en sen frukost.

Vi var inbjudna av Loppi och detta var som en slags fortsättning av eventet i maj, när Ninni antog Viktväktarnas utmaning att gå på Viktväktarnas program under tre månader. Å hade hon tagit utmaningen på allvar eller??? Hela 7 kg hade försvunnit från den där lilla kroppen och nu var det en ännu snyggare och piggare Ninni som jag fick krama om. Det var jätteskoj att ses igen!

Johanna Westman och Andrea Engsäll var dagens konferencierer, Johanna berättade förstås om mat och kokböcker och vi fick med varsin av hennes rykande färska bok hem. Andrea berättade om inredning, trender och särskilt om Lundbys dockhus. Tänk att det även där finns trender… och det som finns nu som inte fanns när jag var liten… Nu kan man göra tavlor, tapeter och mattor på internet, skriva ut och använda i dockhuset. Så fiffigt!

Ramundberget och Viktväktarna berättade om sitt och fina Shirley Clamp signerade sin kokbok som alla också fick varsitt exemplar av. Vi väntade till allra sist så att vi kunde prata lite med henne. Jag är lite på henne om att hon stressar för mycket, jag hoppas hon lyssnar och tar det lite lugnare innan hon trillar ihop… många långa kramar senare sa vi hejdå och gick upp, hämtade en maffig goodiebag (som egentligen var två stycken) och fikade innan vi åkte hem.

Väl hemma packade vi upp våra goodiebags och kollade in vad vi egentligen fått för fint. Där var mjölk från Arla, dricka från Aloe Vera, en tidning från Family Living, korv från Bruksvallarnas Rökeri, knäckebröd från Wasa, te från Lipton, kryddor från Santa Maria och Urtekram, snabbkaffe från Gevalia, flingor från Nestlé, choklad från Lindor, lakrits från Malaco och en massa annat. En hel del ligger redan i magen…

Det var en himla rolig dag med en mängd roliga människor. Det är ju lixom det som är grejen med de här eventen, att få träffa trevliga människor med samma intresse av att skriva som en själv. Att dagens event var himla bra planerat och bra organiserat gjorde ju inte saken sämre. Hoppas det kommer ett nytt event snaaaart!

Nu ska vi kolla klart på Körslaget och hejja på Dogge. Sen blir det att sova tidigt eftersom vi ska vara iväg redan 7.30 imorrn och jobba med kyrkovalet hela långa dagen. Hur i hela friden ska vi orka det???

Trevlig personal, snygga nyrenoverade lokaler, god mat och stilrena möbler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *