Stolt idag

Stolt idag

Nu på eftermiddagen såg jag en tjej som gick runt bland valstugorna och ställde frågor. Jag såg att de flesta skakade på huvudet åt det hon sa och blev lite nyfiken – men jag visste ju att hon även skulle komma till mej med sin fråga. Så kom hon och frågade ”Vad vill ni göra åt oss med neuropsykiatriska funktionshinder om ni vinner valet?”
 
Jag blev bara så glad! Äntligen en fråga som jag verkligen brinner för!!! Hon blev ännu gladare, jag var den första hon pratat med som visste hon pratade om. Hon var 26 år och fick sin diagnos (adhd) som 23-åring och ingen ville anställa henne, eftersom hon var lite udda.
 
Vi hade ett långt samtal som slutade med att hon blev medlem i partiet. Hon skulle också kolla om jag kunde bli hennes kontaktperson, vi klickade direkt! Jätte härlig tjej som jag gärna ställer upp för.
 
När hon gick till sossarna, visste de överhuvudtaget inte vad Neuropsykiatriska funktionshinder var för något. Miljöpartiet ville att hon skulle maila kansliet och ställa sina frågor… Men jag visste vad hon pratade om och vi blev lika glada bägge två.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *