Blev kvar i skolan

Blev kvar i skolan

Körde senior till skolan och sa hej till junior, vars klass jag blev kvar i. Fick en halvtimme att prata demokrati med juniors sjätteklass, sånt är så kul! De hade riktigt bra koll på vad demokrati är och vilka partier som finns.
 
En av grabbarna i klassen är elevrådsrepresentant och när jag sa att han faktiskt är politiker, blev han jätte glad. Jag poängterade särskilt hur viktigt det är att vi använder vår rösträtt och att de ska putta på sina föräldrar om de struntar i att rösta.
 
Nu måste jag åka till jobbet!
 

2 svar på ”Blev kvar i skolan

  1. Ja, det behövs alla röster nu för att det ska hända nåt! Huvudsaken man röstar och deltar! Beundrar din styrka att kämpa på =)
    *kraam*

  2. Stig`s blogg

    Nu börjar de 100 dagarna.

    Alliansen bör inrikta sig på att berätta vad de tänker göra de etthundra första regeringsdagarna. Rensa bort allt som ni inte är överens om och ge klara besked om de åtgärder ni ska ta i itu med från dag 1. Glöm trasslet 1976 då den nyvalda borgerliga regeringen började med att upprepa ett antal gamla sosseförslag. Företagsakut och andra tokigheter. Undra på att regeringstiden blev full av ombyten av regeringar. Väljarna vill inte ha några gamla socialistförslag utan väntar nu på avregleringar, skattesänkningar, skolreformer , statliga utförsäljningar av företag, pensionssystem som bygger på att inbetalda avgifter är intjänad lön och inte kan konfiskeras av staten. Oj ,detta var några enkla tips som kan formuleras på de tre dagar som nu återstår. Kom igen !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *