Trodde jag skulle slippa

Trodde jag skulle slippa

Har ju haft ont i halsen några dagar och idag när halsen mådde bra, trodde jag att jag klarat mej lindrigt undan… tji fick jag!
 
Hela dagen var ok… nu på kvällen började näsan rinna. Så där som man vridit på en kran! Nu har ögonen börjat rinna också och jag ser verkligen sjuk ut, det gjorde jag inte förut. Där fick jag för att jag trodde jag var frisk… :-S
 
Som tur är så är jag ledig imorrn. Vännen är hemma tom 14-tiden, så han får sköta hundpromenaderna – tror inte han släpper mej ur sängen knappt. På torsdag måste jag vara ok igen, då jobbar jag en lång dag. Så EN dag har jag på mej att vara sjuk, sen får det vara nog.
 
Mycket esperitox blir re´…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *